Stone Art - Dikke Dames

Tijdens een workshop Stone Art  maak je eigenhandig jouw (tuin)beeld naar keuze. Er zijn verschillende vormen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je een Dikke Dame, Dikke Engel of een Dikke Heer maken. Ook kunnen de beelden in een staande of zittende compositie, naakt of gekleed gemaakt worden. Zelfs in de kleding en kleur zijn er veel verschillende keuzes. Tijdens de workshop kun je dit allemaal bepalen. Zie de foto’s hierboven voor diverse voorbeelden.Het is mogelijk om diverse beelden te maken binnen dezelfde groep! Wil jij graag een Dikke Dame, maar zou je mede creatieveling liever een Slanke Dame of Koddige Kip maken? Dat kan allemaal 🙂

Tijdens een workshop wordt de basis voor het beeld aangeleverd. Deze ga je vervolgens zelf bekleden en vormen met Stone Art van Powertex. Dit is een textielverharder die, in combinatie met een “droog papier-maché”, zich vormt tot een klei-achtige substantie.  
In overleg zijn tijdens een workshop extra’s bij te boeken zoals een lunch, gebak en/of glas bubbels.

Koffie, thee en fris met een kleine versnapering zijn inclusief.
De workshop Stone Art duurt ongeveer 3 uur en kost €65,- per persoon.
Aan het einde van de workshop neem je jouw beeld mee naar huis.   

Ook is er de mogelijkheid tot het boeken van een dagworkshop Duo Stone Art. Tijdens deze 6,5 uur durende workshop maak je twee Stone Art beelden.
Kosten voor een dagworkshop bedragen €140,- per persoon en is altijd inclusief lunch.

Staat een door jou gewenste datum niet in de agenda, of wil je met een eigen groep een workshop boeken? Dat kan! 
Mail vrijblijvend naar sjiekerie@outlook.com voor meer informatie.