Kerst Engelen

Tijdens de Kerst Engelen workshop maak je jouw eigen eyecatcher voor de feestdagen!
Of je nu een Dikke Engel, Slanke Engel wilt maken. Een staande, zittende of engeltje om op te hangen. Een witte, zwarte of misschien wel een roze… het kan allemaal!
De Engelen kunnen in verschillende composities, zowel naakt als gekleed gemaakt worden. Zelfs in de kleding en kleur zijn er veel verschillende keuzes. Tijdens de workshop kun je dit allemaal bepalen. Zie de foto’s hierboven voor diverse voorbeelden. Het is mogelijk om diverse beelden te maken binnen dezelfde groep! Wil jij graag een Dikke Engel, maar zou je mede creatieveling liever een Slanke Engel maken? Dat kan allemaal 🙂

Aan het begin van de workshop wordt de basis voor het beeld aangeleverd. Deze ga je vervolgens zelf bekleden en vormen met Stone Art van Powertex. Dit is een textielverharder die, in combinatie met een “droog papier-maché”, zich vormt tot een zelfhardende, klei-achtige substantie.  

Koffie, thee en fris met een kleine versnapering zijn inclusief.
De workshop Kerst Engelen duurt ongeveer 3,5 uur en kost €65* per persoon.
Aan het einde van de workshop kun je jouw creatie meteen mee naar huis nemen.  

*De prijs van de workshop is inclusief €10 reservering en administratiekosten. Deze €10 wordt per persoon betaald op het moment van reserveren, en na afloop van de workshop verrekend met het totaalbedrag.

Beschikbara data voor de workshop Kerst Engelen vind je in de workshop agenda
Aanmelden kan door een mail te sturen naar sjiekerie@outlook.com
Wil je met een eigen groep een aparte datum boeken? Dit kan vanaf 6 personen. Mail vrijblijvend voor meer informatie ♥