Abstracte Beelden - Workshop

Tijdens een workshop Abstracte Beelden maak je eigenhandig jouw beeld naar keuze. Er zijn verschillende vormen waar je uit kunt kiezen. Rond, rechthoekig of juist open, er zijn tal van mogelijkheden. De beelden op de foto’s zijn slechts voorbeelden. Laat je fantasie de vrije loop, en vorm en kleur jouw beeld zoals jij het wilt. Tijdens de workshop kun je dit allemaal bepalen. 
Het is mogelijk om verschillende beelden te maken binnen dezelfde groep. Wil jij graag met ronde vormen werken, maar zou je mede creatieveling liever een vierkante of rechthoekig beeld maken? Dat kan allemaal!
Aan het begin van een workshop wordt de basis voor het beeld aangeleverd. Deze ga je vervolgens zelf vormen en bekleden naar jouw wens. Deze beelden worden van allemaal diverse materialen gemaakt, en zijn dan ook echte mixed media beelden.  

De workshop Abstracte Beelden duurt ongeveer 4 uur en kost €95* per persoon. 
Aan het einde van de workshop kun je jouw creatie meteen mee naar huis nemen, compleet met sokkel en al 🙂
Koffie, thee en fris met een kleine versnapering zijn inclusief.

Onze workshops zijn te boeken op vrijwel alle dagen en tijden!
→ Op doordeweekse dagen kun je vanaf 4 personen jouw eigen workshop boeken.
→ Wil je met minder dan 4 personen reserveren? Ook dat kan! Wij plaatsen je dan samen met andere deelnemers in een groep. Neem dan even contact met ons op via info@sjiekerie.nl of bel +31625145179.
→ Weekenden zijn gereserveerd voor groepen vanaf 6 personen.
Op aanvraag zijn aanvullende extra’s bij te boeken zoals een lunch, high tea, gebak en/of glas bubbels.

*De prijs van de workshop is inclusief €10 reservering en administratiekosten. Deze €10 wordt per persoon betaald op het moment van reserveren, en na afloop van de workshop verrekend met het totaalbedrag.

! Kijk ook eens in onze agenda voor speciale workshops en events !