FAQ

Veelgestelde vragen

1: Waar ligt jullie atelier?
Ons mooie en ruime atelier is gevestigd op Dorpstraat 8 te Sittard. Dit ligt net onder het smalste stukje van Limburg, vlak bij de grens met Duitsland. Een Euregionale locatie dus!
Let op! Wanneer je ons adres invoert in je navigatie, spel dan Dorpstraat met één S. Binnen dezelfde gemeente ligt namelijk ook een Dorpsstraat met dubbel S. Dit is 20 minuten de verkeerde kant op 😉

2: Ik moet bij reservering van een workshop €10 reservering en administratiekosten betalen, komt dit bedrag bovenop de kosten voor een workshop?
Nee, dit bedrag komt er niet bovenop. Na afloop van de workshop wordt de €10 reservering en administratiekosten verrekend met het totaalbedrag.
! LET OP ! Bij annulering worden de reservering en administratiekosten niet vergoed. 

3: Kan ik ook met PIN betalen?
Ja hoor, je kunt gewoon met PIN betalen. Vanwege bijkomende PIN kosten heeft het wel onze voorkeur om met een betaalverzoek (via de telefoon) te werken 🙂

4: Kan ik een workshop annuleren?
Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je de workshop annuleren. De reservering en administratiekosten worden dan niet vergoed!
Annuleer je de workshop na 7 dagen voor aanvang, dan wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.
Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. Je deelname is overdraagbaar, maar meldt het wel even.

5: Hebben jullie voldoende parkeergelegenheid?
Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid in onze straat. Je kunt je auto altijd parkeren bij het gemeenschapshuis of naast de kerk, die beiden op 30 meter afstand van het atelier liggen.

6: Is jullie atelier te bereiken met openbaar vervoer?
Ja, het is vanaf de kortst bijzijnde bushalte nog 10 tot 15 minuten lopen tot ons atelier.

7: Moet ik zelf nog iets meenemen naar de workshop?
In principe niet. Alle benodigde materialen zijn aanwezig in ons atelier.
Wel is het bij een workshop Stone Art handig als je een doosje of emmer meeneemt, zodat je jouw beeld hierin veilig mee naar huis kunt vervoeren.

8: Wat is de maximale bezetting voor een workshop?
Sjiekerie hanteert maximaal 12 deelnemers per workshop. Grotere groepen zijn op aanvraag mogelijk, wij zorgen dan voor extra begeleiding tijdens deze workshops. Aanvragen voor groepen groter dan 12 personen dienen uiterlijk 3 weken voor de gewenste datum, per mail of telefonisch kenbaar gemaakt te worden. 

9: Ik wil graag een andere datum boeken dan in de agenda vermeld staan, kan dat?
Voor groepen vanaf 4 personen zijn afwijkende data mogelijk. In het weekend voor groepen vanaf 6 personen. Mail vrijblijvend naar sjiekerie@outlook.com jullie wensen te bespreken.

10: Kunnen er ook verschillende beelden tijdens een workshop gemaakt worden?
Ja, dat kan! Tijdens een workshop Stone Art kun je kiezen welk soort beeld je maakt.
De volgende beelden kunnen tijdens een Stone Art workshop (van 3 uur) gemaakt worden:
Dikke Dame, Dikke Heer, Dikke Engel, Slanke Dame, Slanke Engel, Koddige Kip. 
Voor grotere beelden, zoals een koppel of familie, is het beter een aparte workshop te boeken. Deze beelden vergen meer werk en hier ben je dan ook langer mee bezig.

11: Kunnen er ook workshops op locatie gegeven worden?
Ja absoluut! Bij workshops op locatie kunnen vrijwel alle werkvormen geboden worden, die wij ook in ons atelier aanbieden. Wel zijn er voor een workshop op locatie bijkomende kosten voor reizen, vervoer van materialen en eventuele huur van de benodigde ruimte. Mail vrijblijvend naar sjiekerie@outlook.com voor meer informatie.

12: Maken jullie ook beelden of sieraden in opdracht? 
Ja natuurlijk! Geen creatieve lust, of een andere reden om niet zelf aan de slag te gaan met onze materialen? Op bestelling is bijna alles mogelijk. Mail vrijblijvend naar sjiekerie@outlook.com om jouw wensen te bespreken.

13: Wat zijn de kosten voor de extra’s die je bij kunt boeken?
Bubbels: €2,50 per glas
Gebak: €5 per persoon
Lunch: €17,50 per persoon (inclusief koffie en thee)
High tea: €20,- per persoon (inclusief koffie en thee)