Pyrografie - Houtbranden

Tijdens een pyrografie workshop brand je jouw eigen afbeelding of tekst in hout. Een andere benaming voor pyrografie is dan ook houtbranden of brandschilderen. Je hoeft hiervoor geen tekentalent te bezitten, iedereen kan houtbranden!
Een zelfgekozen afbeelding of tekst wordt eerst op het hout overgebracht. Daarna ga je met de houtbrander deze tekening in het hout branden en eventueel een beetje “inkleuren”. Wij hebben talloze voorbeelden waar je uit kunt kiezen. Maar je mag uiteraard ook zelf een mooie tekst of afbeelding uitprinten, die je in het hout zou willen branden. Hierin is heel veel mogelijk. Je maakt zo jouw eigen unieke eyecatcher voor in huis. Ook heel leuk om cadeau te doen 😉

Workshop Pyrografie
De workshop duurt zo’n 3,5 uur. Je hebt keuze uit:
– een ronde houten schijf op een stenen voet | €42,50*
– een ronde houten schijf om op te hangen | €37,50*
De aangegeven kosten zijn per persoon.
Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, fris en iets lekkers erbij.  
Op aanvraag zijn aanvullende extra’s bij te boeken zoals een lunch, high tea, gebak en/of glas bubbels. 

Onze workshops zijn te boeken op vrijwel alle dagen en tijden!
→ Op doordeweekse dagen kun je vanaf 4 personen jouw eigen workshop boeken.
→ Wil je met minder dan 4 personen reserveren? Ook dat kan! Wij plaatsen je dan samen met andere deelnemers in een groep. Neem dan even contact met ons op via info@sjiekerie.nl of bel +31625145179.
→ Weekenden zijn gereserveerd voor groepen vanaf 6 personen.

*De prijs van de workshop is inclusief €10 reservering en administratiekosten. Deze €10 wordt per persoon betaald op het moment van reserveren, en na afloop van de workshop verrekend met het totaalbedrag.