Stone Art - Workshop

Tijdens een workshop Stone Art maak je eigenhandig jouw (tuin)beeld naar keuze. Er zijn verschillende vormen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je een Dikke Dame, Dikke Engel of een Dikke Heer maken, maar ook een Slanke Dame, Koddige Kip of ander soort beeld behoort tot de mogelijkheden. De beelden kunnen in verschillende composities, zowel naakt als gekleed gemaakt worden. Zelfs in de kleding en kleur zijn er veel verschillende keuzes. Tijdens de workshop kun je dit allemaal bepalen. Zie de foto’s onderaan de tekst voor diverse voorbeelden. 
Het is mogelijk om verschillende beelden te maken binnen dezelfde groep. Wil jij graag een Dikke Dame, maar zou je mede creatieveling liever een Slanke Dame of Koddige Kip maken? Dat kan allemaal!
Aan het begin van een workshop wordt de basis voor het beeld aangeleverd. Deze ga je vervolgens zelf boetseren en bekleden met Stone Art van Powertex. Dit is een textielverharder die, in combinatie met een “droog papier-maché”, zich vormt tot een zelfhardende, klei-achtige substantie.  

De workshop Stone Art duurt ongeveer 4 uur en kost €75* per persoon. 
Aan het einde van de workshop kun je jouw creatie meteen mee naar huis nemen, compleet met sokkel en al 🙂
Koffie, thee en fris met een kleine versnapering zijn inclusief.

Onze workshops zijn te boeken op vrijwel alle dagen en tijden!
→ Op doordeweekse dagen kun je vanaf 4 personen jouw eigen workshop boeken.
→ Wil je met minder dan 4 personen reserveren? Ook dat kan! Wij plaatsen je dan samen met andere deelnemers in een groep. Neem dan even contact met ons op via info@sjiekerie.nl of bel +31625145179.
→ Weekenden zijn gereserveerd voor groepen vanaf 6 personen.
Op aanvraag zijn aanvullende extra’s bij te boeken zoals een lunch, high tea, gebak en/of glas bubbels.

Verder is er de mogelijkheid tot het boeken van een Dagworkshop Stone Art. Tijdens deze 6,5 uur durende workshop maak je een Stone Art beeld naar jouw eigen ontwerp! Je bent hierbij vrij in de vormgeving en krijgt begeleiding om tot het gewenste eindresultaat te komen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 
Kosten voor een dagworkshop bedragen €140* per persoon en is altijd inclusief lunch.

*De prijs van de workshop is inclusief €10 reservering en administratiekosten. Deze €10 wordt per persoon betaald op het moment van reserveren, en na afloop van de workshop verrekend met het totaalbedrag.

! Kijk ook eens in onze agenda voor speciale workshops en events !

Klik op een foto om een 3D filmpje van het beeld te zien